Нашите услуги

Вижте с какво можем да Ви бъдем полезни и се възползвайте

От идея до реализация. Това предлагаме с две думи.

Вътрешни ремонти

Ремонти в дома и офиса. Ако нямате идея, ние ще Ви предложим варианти, а ако имате ние ще я изпълним.

Настилки за игрища

Искате да популяризирате спорта. Искате да направите инвестиция във футболно, баскетболно, волейболно игрище? Ние ще Ви предложим добри варианти. Попитайте ни.

Почистване

Предлагаме абонаментно почистване за дома, офиса или за веригата Ви от магазини. Предлагаме и единични услуги.

Всичко за дома

Имате нужда от прокарване на ел. инсталация или вик инсталация, но нямате самочувствие. Затова сме тук. Предлагаме и преместване на дом и офис.

Как работим ?

Изготвяне на КСС

КСС (Количествено стойностна сметка). Това е първото нещо, което се изработва. Така придобивате представа, какво Ви очаква като дейности и стойността им. Също така и времетраенето за всеки вид работа.

Направа на 3D визуализация

Искате ли да видите, бъдещия си обект преди да е изпълнен? Така по лесно може да придобиете представа, за това което ще работим (или по скоро за крайния резултат).

Договаряне

При желание и съгласие от ваша и от наша страна - се договаряме. Подписваме договор, който ни устройва, в който са уточнени видовете дейности, периода за направа и сумата за изработката.

Комуникация по време на работа

Предлагаме Ви удобна комуникация по време на работния процес. Така ако желаете да промените нещо, то може да се случи бързо, без излишно губене на време. Получавате всекидневна информация за обекта или седмична информация(по ваша преценка). Какво сме свършили, какво предстои + снимков материал.

Качествено изпълнение

Като се появихме на пазара, главната ни мисъл беше, не да имаме десетки обекти и качеството ни да е ниско. Главната ни идея е да работим качествено в полза на клиента, като изпипваме и най-малкия детайл.

Гаранция + Поддръжка

Според вида на работа, във всеки един договор е обоснован гаранционен период, в който клиента при възникнали проблеми по ремонта,дейноста, която сме извършили може да ни се обади за безплатно поправяне на щетата.

Ние сме компания с европейско качество на изпълнение

Уверете се